Śniadanie I [Z] Pasta fasolowo-orzechowa, warzywa, pieczywo wieloziarniste.
Śniadanie II [Z] Mix owoców z siemieniem lnianym.
Obiad [C] Wołowina po chińsku podawana z ryżem brązowym.
Podwieczorek [Z] Koktajl szpinakowo – truskawkowy.
Kolacja [C] Kotleciki warzywno-gryczane z dipem czosnkowym.
[C] – posiłek należy podgrzać przed spożyciem.
[Z] – posiłek do spożycia na zimno.

 

Śniadanie I [Z] Omlet owsiany z ananasem i brzoskwiniowym sosem.
Śniadanie II [Z] Kanapki z pieczywa żytniego z pastą oliwkową.
Obiad [C] Ryba cytrynowo – migdałowa podawana z ryżem parboiled, sałatka z pomidorem i papryką.
Podwieczorek [Z] Deser z pomarańczą i bakaliami.
Kolacja [Z] Makaron razowy z suszonymi pomidorami i papryką.
[C] – posiłek należy podgrzać przed spożyciem.
[Z] – posiłek do spożycia na zimno.

ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE

Imię i nazwisko*

Adres email*

Telefon

Adres dowozu

Termin rozpoczęcia

Przedział godzinowy dowozu

Wybierz dietę

Kaloryczność

Okres dniowy

Sobota

Dodatkowe uwagi